OM OSS

Största delen av Italia Cravattes verksamhet riktar sig till försäljning av personalkläder/hotellkläder/arbetsuniformer till hotell- och restaurangbranschen. Unika klädkollektioner/uniformer för hotell eller andra företag som är i behov av klädkoncept. Viktigt för oss att företaget/hotellets medarbetare känner sig fina och nöjda i sin uniform. Vi tror att ett företags varumärke påverkas av hur dess medarbetare är, gör och ser ut. Medarbetaren känner stolthet med att bära och representera hotellet/företaget med dess uniformer. Både inom och utanför företaget. 

Vårt fokus är hög kvalitet, snygg design och hög service. Att vi gör vårt yttersta för att ta hand om människorna och miljön runt omkring oss är en självklarhet. Därför är det också naturligt att vi bryr oss om hållbarhet. Det handlar om att välja bra kvalitet på material som gör att kläderna håller längre och på så sätt bidra till ett hållbart samhälle. Det handlar om att hjälpa er att hitta rätt arbetskläder och om att lära ut hur man bäst tar hand om och sköter sina kläder för att de ska hålla längre. För varje litet steg räknas och vi som utvecklar och tillverkar arbetskläder kommer att fortsätta göra vårt bästa för att driva utvecklingen framåt i dessa frågor.

Vi levererar även till Nores Inköpsorganisationer, kursgårdar, mässor, m.m som ständigt är i behov av nya personalkläder.

Vi förser därmed nöjda kunder i Sverige, Norge och Danmark med snygga kläder av mycket fin kvalitet, snygg design och miljöcertifierade tyger.

Vårt utbud är brett och Italia Cravattes ambition är att ha en hög servicenivå med snabba leveranser och vilja att lösa kundens olika behov.
Vilket våra kunder tycker vi lyckas mycket bra med!

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM